Grafische en driedimensionaal

Grafische en driedimensionaal

De inspiratie komt van het grafische en driedimensionale werk en onderzoek dat in het verleden is gedaan op bakstenen muren over de hele wereld.

Geïnspireerd door 3D-kunstwerken en onderzoeken die gedurende vele decennia over de hele wereld hebben plaatsgevonden, kun je met Brickx je eigen gestileerde visie creëren op elke buitenmuur. Verschillende kleuren, hoeken en grote en kleine elementen komen samen om je creativiteit de vrije loop te laten en een ruimte echt van jou als architect te maken. Speel met textuur, contouren, lichte en donkere tinten om een unieke creatie te maken die geworteld is in Moeder Natuur van een zacht, organisch en uitnodigend materiaal. Maak een gedurfd of subtiel statement, voeg kleur toe, introduceer planten of leef je uit in patronen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Breng de van buiten naar binnen

Het idee om met verschillende kleuren baksteen te spelen en specifieke ritmes en versieringen op buitenmuren te creëren, inspireerde Alain om een soortgelijke logica naar onze interieurs te brengen, maar dan met een zachter, gezelliger materiaal. Het model wordt geleverd met een klein, modulair element dat kan worden toegevoegd aan de holte van het paneel om de opening op te vullen of om een kleurcontrast toe te voegen.

Wees de architect van je eigen ontwerp en pas volledig aan hoe je wilt dat een ruimte eruitziet - groot of klein, met of zonder patroon, gedurfd of klassiek. Het natuurlijke uiterlijk en de organische aantrekkingskracht van Brickx passen bij een breed scala aan ontwerpstijlen - van rustiek tot modern. Het kan ook naadloos samengaan met andere natuurlijke materialen zoals hout, steen en metaal om harmonie te creëren met elk interieur of meubel.


Breng de van buiten naar binnen
Dimensies


   Akoestiek

Onze Brickx biedt onmiskenbare geluiddempende kwaliteiten die zijn getest volgens ISO 11654:1997 door een gecertificeerd laboratorium in Nederland. Klasse E NRC 0,2.

Samen bieden we je de best mogelijke akoestische oplossing voor jouw ruimte.


   Gebruiksvoorwaarden

Omdat het een 100% natuurlijk materiaal is, is elke kurktegel absoluut uniek. Er kunnen lichte kleur- en dikteverschillen optreden. Na de installatie kunnen er op sommige plaatsen verbindingspunten zichtbaar zijn.

  • Alleen binnenshuis gebruiken
  • Vermijd nabijheid van water- en warmtebronnen
Kleuropties

Kurkkleuren

In harmonie met de natuur

In harmonie met de natuur

Brickx maakt gebruik van een harmonische en biofiele benadering van interieurontwerp en wonen. Brickx is afkomstig van hernieuwbare kurkeiken en vermindert niet alleen de ecologische voetafdruk, maar bevordert ook rust en welzijn door de zintuiglijke ervaring van biofilisch design. De akoestische, thermische en esthetische kwaliteiten van kurk zorgen voor gezondere, milieubewuste leefruimtes, die aansluiten bij onze toewijding aan rentmeesterschap voor het milieu, welzijn en geaardheid in de natuur.
Contact us