Ritme en contrasten

Ritme en contrasten

Geïnspireerd door de mix van lange en korte grafische elementen van morsecode, stellen de lange platte zijden en korte hoeken van onze morsekurk tegels je in staat om unieke concepten te creëren die trouw zijn aan jou en je visie. Met onze veelzijdige kurktegels - allemaal natuurlijk geoogst van de kurkeik - kunt u patronen, vormen, afbeeldingen, abstracte concepten en nog veel meer creëren. Kleed je muren aan met grenneroosjes en planten, voeg verlichting toe of maak functies om objecten binnen je muurkunst te presenteren om een inspirerende, rustgevende ruimte in je huis of kantoor te creëren.

Modulair element

Een matte afwerking verspreidt het licht zacht, vermindert verblinding en creëert een warm, sfeervol verlichtingseffect dat ontspanning en rust bevordert. Kurk heeft uitstekende akoestische eigenschappen, het absorbeert en dempt geluiden van een gebouw en zijn bewoners. Lawaai en echo worden sterk verminderd, waardoor een stillere en rustigere omgeving ontstaat om te werken of te wonen. Dit is vooral gunstig in ruimtes waar geluidsreductie essentieel is, zoals kantoren of bibliotheken. De natuurlijke, aardse uitstraling van kurk roept een band met de natuur op en creëert een rustgevende en uitnodigende omarming.


Modulair element
Dimensies


   Akoestiek

Onze Morse biedt onmiskenbare geluiddempende kwaliteiten die zijn getest volgens ISO 11654:1997 door een gecertificeerd laboratorium in Nederland. Klasse D NRC 0,4.

Samen bieden we je de best mogelijke akoestische oplossing voor jouw ruimte.


   Gebruiksvoorwaarden

Omdat het een 100% natuurlijk materiaal is, is elke kurktegel absoluut uniek. Er kunnen lichte kleur- en dikteverschillen optreden. Na de installatie kunnen er op sommige plaatsen verbindingspunten zichtbaar zijn.

  • Alleen binnenshuis gebruiken
  • Vermijd nabijheid van water- en warmtebronnen


Kleuropties

Kurkkleuren

Laag milieu invloed

Laag milieu invloed

Onze planeet heeft meer respect en zorg nodig en we moeten bewust omgaan met haar kostbare grondstoffen. Kurk is een materiaal met een lange levensduur. Het is gemakkelijk te recyclen, wordt geoogst zonder schade aan te richten aan bomen en is een volledig hernieuwbare grondstof die niet giftig is, bestand is tegen schimmel en meeldauw en verwerkt wordt met weinig energie in vergelijking met andere materialen. Dit maakt het een groenere en duurzamere keuze voor het interieur.Contact us