Met creativiteit als enige grens

Met creativiteit als enige grens

Prikkel je zintuigen met natuurlijk geoogste, milieuvriendelijke kurktegels die met de hand zijn uitgezocht en vakkundig tot in de perfectie zijn gemaakt. Als architect kun je patronen en vormen maken die verschuiven en veranderen als je vanuit een ander perspectief naar je creatie kijkt. Verlevendig een saaie, strakke muur met een uitnodigend en inspirerend stuk muurwrat dat de aandacht trekt, de zintuigen boeit en de productiviteit verhoogt.

Terugbrengen de moedige

Ontworpen als eerbetoon aan de retro houten wandpanelen die in de jaren 1950 en 1960 in woonkamers werden gebruikt, kunnen grote kurkpanelen in meerdere richtingen worden gecombineerd om een ontwerp te creëren dat helemaal je eigen meesterwerk is. Combineer tegels om een kriskras effect te creëren en een gedurfd, imposant dambordpatroon dat zorgt voor een dramatische stijl en luxe, terwijl milieuvriendelijke materialen worden gebruikt die zijn gemaakt van natuurlijke houtschors.

Parenthese brengt natuurlijke kunst en high fashion samen en creëert een uniek statement in elke woon- of werkruimte. Geniet van meer contact met de natuur met natuurlijke kurk die op een boomvriendelijke manier wordt geoogst. Omarm de stilte dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen, zonder dat er onderhoud nodig is.


Terugbrengen de moedige
Dimensies


   Akoestiek

Onze Parenthese biedt onmiskenbare geluiddempende kwaliteiten die zijn getest volgens ISO 11654:1997 door een gecertificeerd laboratorium in Nederland. Klasse E NRC 0,2.

Samen met u zoeken we naar de best mogelijke akoestische oplossing voor uw ruimte.


   Gebruiksvoorwaarden

Omdat het een 100% natuurlijk materiaal is, is elke kurktegel absoluut uniek. Er kunnen lichte kleur- en dikteverschillen optreden. Na de installatie kunnen er op sommige plaatsen verbindingspunten zichtbaar zijn.

  • Alleen binnenshuis gebruiken
  • Vermijd nabijheid van water- en warmtebronnen


Kleuropties

Kurkkleuren

Natural -
Natural
Dark -
Dark
Toegewijd aan onze planeet

Toegewijd aan onze planeet

We leven ons beste leven als we verbonden zijn met de natuur. Onze kurkpanelen hebben een lage impact op het milieu en bevatten geen plastic of vervelende chemicaliën. Ze hebben een lange levensduur, zijn gemakkelijk te recyclen en hebben uitstekende thermische en geluiddempende eigenschappen. Het oogsten van kurk moedigt kurkeiken ook aan om nog meer koolstof vast te leggen, aangezien de hergroei van kurkschors extra CO2-absorptie vereist.
Contact us