De Dynamische lichtheid van het zijn

De Dynamische lichtheid
van het zijn

“Ring” is een visueel en akoestisch element opgehangen in een binnenruimte. Het is een spel tussen een vol en een hol element - volheid en lichtheid - beide ingelijst binnen dezelfde buitenrand.

“Ring” is gemaakt van aluminium en hangt aan het plafond en kan boven tafels of in grote open ruimtes, zoals bedrijfslobby's, geplaatst worden. Het kan alleen of als onderdeel van een serie hangen.

Er zijn een aantal verschillende variatiemogelijkheden van het “Ring” ontwerp waarmee u contrasterende elementen kunt ontwikkelen wanneer u ze als groep bestelt.


Verbonden met
het plafond

Het ontwerp is verkrijgbaar in twee verschillende maten en in verschillende poedercoatings en geconserveerde plantenvullingen.

Niet-bijpassende afwerkingen voor de metalen ringen zijn ook beschikbaar. “Ring” biedt visuele interesse en akoestische verbetering voor elk interieur, vooral in combinatie met het vergelijkbare Tail-model.

De met mos bedekte cirkels helpen omgevingsgeluid te absorberen waardoor het algehele geluid in een interieur verminderd wordt. Dit draagt bij aan een vrediger en rustiger sfeer.


Verbonden met het plafond
Modellen


SMALL

LARGE
Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal
Cortenstaal
Goud
Goud
Matzwart
Matzwart
Matwit
Matwit

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos
Bal Mos
Forest
Forest
Omgevingsgeluid van bovenaf absorberend

Omgevingsgeluid van bovenaf absorberend

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.