Oplossingen op maat

Wat uw visie ook is, wij creëren en adviseren u over de beste keuzes, van het verminderen van omgevingsgeluid tot de esthetiek van uw binnenruimte. Onze verschillende soorten natuurlijk geconserveerde mossen en planten bieden een grote veelzijdigheid, waardoor eindeloze mogelijkheden voor de creatie van interieurontwerp mogelijk zijn die aan al uw wensen voldoen.

Verder gaan

Over Maatwerk

100% handgemaakte  productie

100% handgemaakte
productie

We ontwerpen en leveren alle structurele en natuurlijke elementen die u nodig hebt om het geluidsniveau te verlagen en de visuele aantrekkingskracht van uw binnenruimte te vergroten. Dankzij hun unieke ecologische proces zijn al onze mossen en bladeren volledig onderhoudsvrij: ze vereisen noch snoeien, noch water geven en zelfs geen zonlicht


Akoestische oplossingen
geïnspireerd door de natuur

Het geheim van een evenwichtig bedrijfsinterieur is niet alleen hoe het eruit ziet en functioneert, maar ook hoe het klinkt. Geluidshinder op werkplekken resulteert in slechte concentratie, verminderde samenwerking, verhoogde stress, ongemak... De oplossing is dit omgevingsgeluid te verminderen ten voordele van management, medewerkers en bezoekende consumenten en klanten. Onze producten bij Greenmood zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Alle producten zijn gemaakt van geconserveerde mossen, waarbij akoestische voordelen vooropstaan op het moment van hun creatie.

Akoestische oplossingen  geïnspireerd door de natuur