Oplossingen op maat

Wat uw visie ook is, wij creëren en adviseren u over de beste keuzes, van het verminderen van omgevingsgeluid tot de esthetiek van uw interieur. Onze verschillende soorten natuurlijk geconserveerde mossen en planten bieden een grote veelzijdigheid, waardoor eindeloze mogelijkheden voor de creatie van interieurontwerp mogelijk zijn die aan al uw wensen voldoen.

Verder gaan

Over Maatwerk

100% handgemaakte  productie

100% handgemaakte
productie

Greenmood ontwerpt en levert alle structurele en natuurlijke elementen die u nodig heeft om het geluidsniveau te verlagen en de visuele aantrekkingskracht van uw interieur te vergroten.

Dankzij het unieke ecologische proces zijn al onze mossen en bladeren volledig onderhoudsvrij: u hoeft ze niet te snoeien, noch water geven en ze hebben geen zonlicht nodig.


Akoestische oplossingen
geïnspireerd door de natuur

Het geheim van een evenwichtige werkomgeving is niet alleen hoe het eruit ziet en functioneert, maar ook hoe het klinkt. Geluidshinder op werkplekken zorgt voor slechte concentratie, verminderde samenwerking, verhoogde stress, ongemak en ga zo maar door. Dit omgevingsgeluid verminderen is dus ten voordele van het management, de medewerkers en de bezoekende consumenten en klanten. Onze producten bij Greenmood zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Alle producten zijn gemaakt van geconserveerde mossen, waarbij akoestische voordelen vooropstaan tijdens hun creatie.

Akoestische oplossingen  geïnspireerd door de natuur
Contact us