De Designcollectie

Door het combineren van natuurlijk geconserveerde mossen en planten met metalen frames, hebben Alain Gilles en Greenmood een kwalitatief hoogstaand productgamma ontwikkeld dat ideaal is voor geavanceerde bedrijfsomgevingen. Breng de sereniteit van de natuur in je interieur.

Over de collectie:

Inspirerende werkomgevingen creëren

Inspirerende werkomgevingen creëren

Het concept, ontwikkeld door Alain Gilles, is gebaseerd op het brengen van de pracht van de natuurlijke wereld in commerciële ruimtes en het verbinden van drukke professionals en hun klanten met de voordelen van geconserveerde planten. Elk product uit de collectie fungeert niet alleen als een natuurlijke, geluid absorberende tool, maar helpt ook om stress te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen dat we meestal vinden wanneer we in de natuur wandelen.

Absorbeer geluid
Kalmeer de geest
Verlicht het gemoed

Het geheim van een evenwichtig bedrijfsinterieur is niet alleen hoe het eruit ziet en functioneert, maar ook hoe het klinkt. Geluidshinder op werkplekken resulteert in slechte concentratie, verminderde samenwerking, verhoogde stress, ongemak... De oplossing is dit omgevingsgeluid te verminderen ten voordele van management, medewerkers en bezoekende consumenten en klanten. Onze producten bij Greenmood zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Alle producten zijn gemaakt van geconserveerde mossen, waarbij akoestische voordelen vooropstaan op het moment van hun creatie.

Absorbeer geluid   Kalmeer de geest  Verlicht het gemoed