G-Circles


Ronde panelen met ingewerkte, volledig natuurlijk geconserveerde, mossen en planten die een akoestische oplossing op hoog niveau bieden

Natuur toevoegen aan uw muren

Natuur toevoegen aan uw muren

De G-Circle is een cirkelvormig paneel met volledig natuurlijk geconserveerd mos en korstmos, gebruikt als wandbevestiging of ophanging. Het biedt akoestische absorptie op hoog niveau samen met de esthetische kwaliteiten van de natuurlijke wereld.

Wanneer een kantoorruimte of commerciële omgeving een beetje verzachting nodig heeft, kunnen deze units een aantrekkelijke groene functie bieden die helpt stress te verminderen en welzijn bevordert


Inspirerende
werkomgevingen creëren

Het paneel wordt bevestigd aan een metalen frame dat een driedimensionaal element creëert en laat toe dat er eventueel verlichting achter de unit kan geplaatst worden. Dit betekent dat eenheden van verschillende grootte ook onder of over elkaar kunnen geplaatst worden, voor extra decoratief effect.

De G-Circles zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, hebben een kurklaag op hun rug en worden geleverd met een verscheidenheid aan planten, afwerkingen en opstellingen. Vulopties zijn onder andere mossen, korstmossen, wilde planten, spiegels en magnetisch whiteboard.


Inspirerende werkomgevingen creëren
Modellen

G-Circles STANDARD

 -   SMALL

SMALL
 -   MEDIUM

MEDIUM
 -   LARGE

LARGE

G-Circles SLIM VERSION

 - SMALL "Slim"

SMALL "Slim"
 - MEDIUM "Slim"

MEDIUM "Slim"
 - LARGE "Slim"

LARGE "Slim"

Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal  -
Cortenstaal
Goud  -
Goud
Matzwart  -
Matzwart
Matwit -
Matwit

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)  -
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos  -
Bal Mos
Forest -
Forest
Whiteboard -
Whiteboard
Spiegels -
Spiegels

Velvet Leaf -
Velvet Leaf

Reindeer Moss Colors

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Wanneer een zachtere sfeer nodig is

Wanneer een zachtere sfeer nodig is

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.

Contact us