Architectonisch geïnspireerd, verzacht door de natuur

Architectonisch geïnspireerd,
verzacht door de natuur

“Perspective Line” modules zijn schuine dozen die in elk type opstelling aan binnenmuren kunnen bevestigd worden. De vakken veranderen van vorm en toon afhankelijk van de hoek van waaruit ze bekeken worden.

Geïnspireerd door de architectonische details op Modernistische en Brutalistische gevels, bieden de met mos bedekte dozen de opportuniteit om een binnenruimte op een aangepaste manier vorm te geven.


Bepaal uw eigen
ontwerpritmes

Elk van de “Perspective Line” dozen is gemaakt van gepoedercoat aluminium en kan elke vorm van geconserveerde mos- of bladsamenstelling bevatten. Ze kunnen verticaal of horizontaal samen gerangschikt worden - of een combinatie van beide - en geplaatst worden in elk type patroonvorming.

De dozen zijn perfect als u op zoek bent naar perceptie veranderende wandfuncties voor bedrijfslobby's, wandelgangen, open kantoren en andere grote binnenruimtes.

Vreemde geluiden in het interieur worden gedempt door het mos, dat een natuurlijk geluid absorberend materiaal is. Deze met mos bedekte blokken zien er niet alleen goed uit, maar verminderen ook het geluid, dragen bij aan ontspanning en stimuleren het emotionele moreel.


  

Bepaal uw eigen  ontwerpritmes
Dimensies


Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal
Cortenstaal
Goud
Goud
Matzwart
Matzwart
Matwit
Matwit

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos
Bal Mos
Forest
Forest
Perception altering & sound absorbing

Perception altering
& sound absorbing

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.