Architectoraal geïnspireerd, verzacht door de natuur

Architectoraal geïnspireerd,
verzacht door de natuur

“Perspective Line” modules zijn schuine kaders die in elk type opstelling aan binnenmuren kunnen bevestigd worden. De vakken veranderen van vorm en toon afhankelijk van de hoek van waaruit ze bekeken worden.

Geïnspireerd door de architectorale details, bieden de met mos bedekte kaders de opportuniteit om een binnenruimte op een unieke manier vorm te geven.


Bepaal uw eigen
ontwerpritmes

Elk van de “Perspective Line” kaders is gemaakt van gepoederd aluminium en kan elke vorm van geconserveerde mos- of bladsamenstelling bevatten. Ze kunnen verticaal of horizontaal samen gerangschikt worden - of een combinatie van beide - en geplaatst worden in elk type patroonvorming.

De kaders zijn perfect als u op zoek bent naar perceptie veranderende wandfuncties voor bedrijfslobby's, wandelgangen, open kantoren en andere grote binnenruimtes.

Vreemde geluiden in het interieur worden gedempt door het mos, dat een natuurlijk geluid absorberend materiaal is. Deze met mos bedekte blokken zien er niet alleen goed uit, maar verminderen ook het geluid. Bovendien dragen ze bij aan ontspanning en stimuleren het welzijn.


  

Bepaal uw eigen  ontwerpritmes
Dimensies

 -

Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal  -
Cortenstaal
Goud -
Goud
Matzwart -
Matzwart
Matwit -
Matwit

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green  -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)  -
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos  -
Bal Mos
Forest -
Forest

Velvet Leaf -
Velvet Leaf

Reindeer Moss Colors

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Mooi voor het oog en geluid absorberend

Mooi voor het oog
en geluid absorberend

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.Contact us