Kalmerende bedrijfsomgevingen

Kalmerende bedrijfsomgevingen

De Pillar is ontworpen om een driedimensionaal natuurlijk element aan een muur te geven. De eenvoudige modules, bekleed met mos of planten, creëren extra volume en belangstelling voor wat anders een onopvallende muur zou zijn.


De modules, gemaakt van aluminium, kunnen horizontaal of verticaal worden bevestigd om een ruimte af te bakenen of als gedurfde grafische decoratieve patronen. Een paar zuilen samen kunnen ook helpen een bepaalde hoek van een kamer af te bakenen.

Uw interieur een persoonlijkheid geven

De Pillars zijn perfect voor zakelijke omgevingen waar een meer natuurlijke en zachtere sfeer nodig is. Ze kunnen worden gebruikt in grote lobby's, gangen, kantoortuinen, wachtkamers en tentoonstellingsruimten.


Het mos helpt bij het creëren van een naadloze compositie tussen de modules en helpt ook omgevingsgeluiden in de ruimere binnenomgeving te verminderen dankzij de akoestische eigenschappen.


De gebogen, met mos bedekte zuilen kunnen worden gecombineerd met de Angled Pillars-modules om een visueel aantrekkelijke en interessante welzijnswand te creëren. 

Uw interieur een persoonlijkheid geven
Dimensies

 -

 -

Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal  -
Cortenstaal
Goud -
Goud
Matzwart -
Matzwart
Matwit -
Matwit

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)  -
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos -
Bal Mos

Reindeer Moss Colors

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Wanneer een zachtere sfeer nodig is

Wanneer een zachtere sfeer nodig is

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.Contact us