Stevig materiaal gemaakt om teblijven duren

Stevig materiaal gemaakt om te
blijven duren

De prachtig bewerkte Cruz Planters zijn een naadloze mix van prestaties en esthetische aantrekkingskracht, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn voor elke ruimte. Met hun duurzame vezelcement materiaal dat opmerkelijke vochtabsorberende en drogende eigenschappen heeft, en hun zware gewicht, vormen ze een zeer sterke en stabiele ondersteuning voor je planten.


In tegenstelling tot gewone keramische potten is de Cruz Planter speciaal gemaakt om termieten en ongedierte weg te houden van je plant. Bovendien zorgt de hittebestendige kwaliteit voor een extra laag bescherming, waardoor je gemoedsrust en veiligheid voor je geliefde planten gegarandeerd is. Hij wordt ook geleverd met een gebeitst eikenhouten onderstel waarmee je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Verbeter jouw tuinervaring

Handgemaakt met zorg en liefde, zal het gladde ontwerp van deze plantenbak zeker elk interieur complimenteren door het een verfijnde, geraffineerde uitstraling te geven. De textuur en elegante proporties van de Cruz Planter zullen de sfeer van de omgeving zeker verhogen en een gevoel van tijdloze schoonheid oproepen, of ze nu bij een comfortabele bank, een uitnodigende patio of een weelderige tuin staan. 


De doordachtheid van het ontwerp strekt zich ook uit tot de functionaliteit, want het biedt voldoende ruimte voor de planten om te groeien en bloeien en creëert een verzorgende omgeving voor alle soorten flora. Hij is zorgvuldig gemaakt met milieuvriendelijke materialen die de ecologische voetafdruk verkleinen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.


Verhoog je tuinervaring en dompel jezelf onder in het onberispelijke vakmanschap en het prachtige ontwerp van deze Cruz Planter - een symbool van liefde voor de schoonheid van de natuur.

Verbeter jouw tuinervaring
Modellen

 -

Maatwerk


Vezelcement kleuren

Gebeitst Eikenhout Kleuren


Contact us