Met de beste eigenschappen van natuurlijke barrières

Met de beste eigenschappen van natuurlijke barrières

De G-Divider is een met mos bedekt paneel in een ovaalvormig metalen frame. Het is ontworpen om te fungeren als een ruimteverdeler en is ideaal voor plaatsing in grote binnenruimtes zoals open kantoren, receptieruimtes, vergaderzalen en evenementenhallen


Aan beide zijden van dit licht gebogen rechthoekige scherm is er mos aangebracht. Hierdoor kunnen mensen voor en achter de G-Dividers profiteren van hun geluidsabsorberende eigenschappen en esthetische schoonheid.Manoeuvreerbaar,
voor de beste positionering

Het raamwerk en het paneel kunnen gemakkelijk van de ene positie naar de andere gemanoeuvreerd worden en creëren een opvallende natuurlijke muur wanneer ze samen met andere soortgelijke verdelers geplaatst worden.

Het volledig natuurlijk geconserveerde mos absorbeert omgevingsgeluid en biedt een aantrekkelijke natuurlijke barrière tussen verschillende functionele ruimtes.

 


Manoeuvreerbaar,voor de beste positionering
DimensiesMaatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal
Cortenstaal
Goud
Goud
Matzwart
Matzwart
Matwit
Matwit

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos
Bal Mos
Forest
Forest
Wanneer een zachtere sfeer nodig is

Wanneer een zachtere
sfeer nodig is

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.