100% Natuurlijk  0% Onderhoud

100% Natuurlijk
0% Onderhoud

Greenmood ontwerpt en maakt groene wanden, schermen, decoratie en verschillende andere design- en architecturale producten met een verscheidenheid van 100% natuurlijk geconserveerde planten.

Het belangrijkste kenmerk is dat ze, anders dan levende groene muren, helemaal geen onderhoud nodig hebben dankzij het conserveringsproces.

U kunt jarenlang en zonder onderhoud genieten van de esthetische en akoestische eigenschappen van de natuur in uw interieur!


De plantaardige conservering is een uniek en ecologisch proces. De conserveringsbehandeling wordt gerealiseerd zonder toevoeging van gevaarlijke gifstoffen, chemicaliën of componenten.

Hier is hoe:

•  De plant wordt handgeplukt op het ideale moment op het vlak van esthetische uitstraling. Dit, op een duurzame manier met het oog op bosbehoud.

•  De vers geoogste plant krijgt een eigen proces om een specifiek mengsel te absorberen van een 100% plantaardige en biologisch afbreekbare conserveringsformule.

•  De conserveringsvloeistof vervangt het sap en het water in de plant en vormt effectief een stilstaand beeld van de natuur, waardoor een uniek en volledig natuurlijk product ontstaat. De geconserveerde bladeren of mossen blijven jarenlang mooi en onveranderd zonder water, zonlicht of elke andere vorm van onderhoud.


100% Natuurlijk  0% Onderhoud

Van concept
Tot installatie

Dankzij jarenlange ervaring weet Greenmood hoe we u, vanaf de eerste stap, kunnen adviseren over de beste keuzes om aan uw visie te voldoen.

Het resultaat: een product dat overeenstemt met uw wensen,  door ons geïnstalleerd of in perfecte staat aan u geleverd.


Van concept    Tot installatie
Van concept    Tot installatie

Of u nu een logo in mos, een groene muur, frames of een combinatie van al deze en meer wilt, wij staan voor u klaar. Ons team van professionals zorgt voor uw project tot u volledig tevreden bent over het resultaat.

We bestuderen alle projectaanvragen en bieden gratis offerte, dus aarzel niet en neem contact met ons op!


Akoestische oplossingen leken nog nooit zo natuurlijk

Akoestische oplossingen leken nog nooit zo natuurlijk

Onze producten zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Ze zijn allemaal gemaakt van geconserveerde mossen, waarbij akoestische voordelen vooropstaan tijdens de productie.

Een gecertificeerd laboratorium biedt ons gedetailleerde rapporten die de onmiskenbare geluiddempende eigenschappen van het natuurlijk geconserveerde mos aantonen.


Het geheim van een evenwichtig werkomgeving is niet alleen hoe het eruitziet en functioneert, maar ook hoe het klinkt. In veel kantoren en werkruimten overschrijdt het achtergrondgeluid de aanbevolen 45 decibel.

Het resultaat? Slechte concentratie, hoofdpijn, verhoogde stress en ongemak.

De oplossing is dit omgevingsgeluid te verminderen. Dit wordt het best bereikt met akoestische elementen die de verspreiding van het geluid, nagalm en echo verminderen.

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpen onze producten om omgevingsgeluid te egaliseren en het algeheel geluid in een interieur tot acceptabele decibelniveaus te verminderen.

Ze klinken goed, ze zien er goed uit en ze helpen u ook om u goed te voelen.


Akoestische oplossingen leken nog nooit zo natuurlijk
Ontdek onze producten

De Designcollectie

Door geconserveerde planten te combineren met metalen frames heeft Greenmood een kwalitatief hoogwaardig productassortiment ontwikkeld, ideaal voor gesofisticeerde bedrijfsomgevingen

Absorbeer geluid en verlicht de gemoedsgesteldheid


De Designcollectie

Oplossingen op maat

Geconserveerde planten bieden eindeloze mogelijkheden voor de creatie van interieur design, van “Green Walls” tot “Green Logos”, “Mos Frames” of eender welke vorm van architecturaal werk op maat ...

We vervullen al uw wensen


Oplossingen op maat
Inzichten

Greenmood at Architect@Work, Paris 2020
Greenmood at [email protected], Paris 2020

Events
24/09/2020

Come see us at [email protected] at the PARIS EVENT CENTER in France from the 24th till the 25th of September 2020.

Appearance in the interior design magazine Interni China
Appearance in the interior design magazine Interni China

News
09/03/2020

Greenmood appeared in the famous Chinese interior design magasine Interni

Greenmood in Le Monde's article from Maison & Objet 2020
Greenmood in Le Monde's article from Maison & Objet 2020

News
13/02/2020

Greenmood made an appearance in the famous french newspaper Le Monde in their article from the Maison & Objet exhibition.

Contact us