100% Natuurlijk 0% Onderhoud

100% Natuurlijk
0% Onderhoud

Greenmood ontwerpt en maakt groene wanden, schermen, decoratie en verschillende andere design- en architecturale producten met een verscheidenheid van 100% natuurlijk geconserveerde planten.

Het belangrijkste kenmerk is dat ze, anders dan levende groene muren, helemaal geen onderhoud nodig hebben dankzij het conserveringsproces.

U kunt jarenlang en zonder onderhoud genieten van de esthetische en akoestische eigenschappen van de natuur in uw interieur!


De plantaardige conservering is een uniek en ecologisch proces. De conserveringsbehandeling wordt gerealiseerd zonder toevoeging van gevaarlijke gifstoffen, chemicaliën of componenten.

Hier is hoe:

•  De plant wordt handgeplukt op het ideale moment op het vlak van esthetische uitstraling. Dit, op een duurzame manier met het oog op bosbehoud.

•  De vers geoogste plant krijgt een eigen proces om een specifiek mengsel te absorberen van een 100% plantaardige en biologisch afbreekbare conserveringsformule.

•  De conserveringsvloeistof vervangt het sap en het water in de plant en vormt effectief een stilstaand beeld van de natuur, waardoor een uniek en volledig natuurlijk product ontstaat. De geconserveerde bladeren of mossen blijven jarenlang mooi en onveranderd zonder water, zonlicht of elke andere vorm van onderhoud.


100% Natuurlijk 0% Onderhoud

Van concept
Tot installatie

Dankzij jarenlange ervaring weet Greenmood hoe we u, vanaf de eerste stap, kunnen adviseren over de beste keuzes om aan uw visie te voldoen.

Het resultaat: een product dat overeenstemt met uw wensen,  door ons geïnstalleerd of in perfecte staat aan u geleverd.


Van concept  Tot installatie
Van concept  Tot installatie

Of u nu een logo in mos, een groene muur, frames of een combinatie van al deze en meer wilt, wij staan voor u klaar. Ons team van professionals zorgt voor uw project tot u volledig tevreden bent over het resultaat.

We bestuderen alle projectaanvragen en bieden gratis offerte, dus aarzel niet en neem contact met ons op!


Akoestische oplossingen leken nog nooit zo natuurlijk

Akoestische oplossingen leken nog nooit zo natuurlijk

Onze producten zijn specifiek ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Ze zijn allemaal gemaakt van geconserveerde mossen, waarbij akoestische voordelen vooropstaan tijdens de productie.

Een gecertificeerd laboratorium biedt ons gedetailleerde rapporten die de onmiskenbare geluiddempende eigenschappen van het natuurlijk geconserveerde mos aantonen.


Het geheim van een evenwichtig werkomgeving is niet alleen hoe het eruitziet en functioneert, maar ook hoe het klinkt. In veel kantoren en werkruimten overschrijdt het achtergrondgeluid de aanbevolen 45 decibel.

Het resultaat? Slechte concentratie, hoofdpijn, verhoogde stress en ongemak.

De oplossing is dit omgevingsgeluid te verminderen. Dit wordt het best bereikt met akoestische elementen die de verspreiding van het geluid, nagalm en echo verminderen.

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpen onze producten om omgevingsgeluid te egaliseren en het algeheel geluid in een interieur tot acceptabele decibelniveaus te verminderen.

Ze klinken goed, ze zien er goed uit en ze helpen u ook om u goed te voelen.


Akoestische oplossingen leken nog nooit zo natuurlijk
Ontdek onze producten

De Designcollectie

Door geconserveerde planten te combineren met metalen frames heeft Greenmood een kwalitatief hoogwaardig productassortiment ontwikkeld, ideaal voor gesofisticeerde bedrijfsomgevingen

Absorbeer geluid en verlicht de gemoedsgesteldheid


De Designcollectie

Oplossingen op maat

Geconserveerde planten bieden eindeloze mogelijkheden voor de creatie van interieur design, van “Green Walls” tot “Green Logos”, “Mos Frames” of eender welke vorm van architecturaal werk op maat ...

We vervullen al uw wensen


Oplossingen op maat
Een Sample Box vol inspiratie

Een Sample Box

vol inspiratie

Sta open voor nieuwe ideeën bij het ontdekken van de texturen, kleuren en eigenschappen van onze mossen en bladeren. Wij geloven dat een van de beste manieren om inspiratie op te doen is om vertrouwd te raken met de materie van het object.

Onze nieuwe Sample Box werd ontworpen om compact, ecologisch en fancy te zijn. Hij is gemaakt van gerecycleerd karton met een magnetisch sluitsysteem en de moscontainers zijn volledig gemaakt van kurk en lijm op waterbasis.

Wij hebben twee soorten Sample Boxes ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Blad Sample Box:

 • 16 soorten gebladerte
 • Poedercoating kleuren
 • Greenmood map

Mos Sample Box:

 • Kogelmos
 • 3 kleuren Rendiermos (bestsellers)
 • Velvet Leaf
 • Poedercoating kleuren
 • Greenmood mapEen Sample Box vol inspiratie
Inzichten

Hospitality Design Awards 2024
Hospitality Design Awards 2024

News
30/04/2024

Out of 375 submissions, we’re excited to announce that our Cork Furniture collections Terra & Mario, designed by Alain Gilles, made it to the finalist list in the Sustainable Solutions category of the 20th annual Hospitality Design Awards!

Workspace Expo 2024
Workspace Expo 2024

Events
26/03/2024

We are delighted to inform you that this year our team will gladly meet you at the Workspace Expo in Paris.

A surprise at SFF24 !
A surprise at SFF24 !

Events
05/02/2024

Join us at SFF24 where together with Hässelby Blommor and Natural Greenwalls, we will bring in the vibrant energy of nature.

Contact us