Hoverlight


Hanglamp met een paneel met gestabiliseerde planten die een hoge akoestische absorptie bieden

Biofiele verlichting met geluidsabsorptie

Biofiele verlichting met geluidsabsorptie

De Hoverlight, een baanbrekende combinatie van akoestische innovatie, duurzaamheid en design, is ons eerste product dat verlichting naadloos integreert in ons bewaarde groen. Het duurzame materiaal zorgt voor een lange levensduur van het product en biedt tegelijkertijd een eigentijdse esthetiek.


De zorgvuldig bewaarde planten in het frame geven het uiterlijk van een weelderige en rustige tuin, zwevend in de lucht. Elke plant is zorgvuldig geselecteerd en geconserveerd, waardoor het duurzaam is en de levendigheid en schoonheid behouden blijft zonder onderhoud of besproeiing. De ingewikkelde textuur en levendige groene tinten zorgen voor een betoverende aanblik en geven je interieur een natuurlijk tintje.

Licht en natuur geïntegreerd

De kern van de Hoverlight wordt gevormd door een geavanceerde LED-module die een zacht en diffuus up/down licht levert met een indrukwekkende output van 2000 Lumen met een CRI 90+ en temperatuuropties van 2700/3000/3500/4000K. Deze dubbele functionaliteit zorgt ervoor dat de Hoverlight niet alleen een verlichtingsoplossing is, maar een holistische ervaring die zowel de visuele aantrekkingskracht als het auditieve comfort verbetert.


Dankzij de aanpasbare ophanglengte van de lamp kun je de proporties ervan aanpassen, zodat je de afstand kunt kiezen die het beste bij je interieur past. Aangeboden in twee verlichtingsconfiguraties: opwaartse en neerwaartse verlichting, of alleen naar boven.

Licht en natuur geïntegreerd
Dimensies


Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Matzwart  -
Matzwart
Maatwerk -
Maatwerk

Vullingen

Velvet Leaf -
Velvet Leaf
Rendiermos (Korstmos)  -
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos -
Bal Mos
Forest -
Forest

Rendiermos kleuren

 -

Balmos kleuren

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)Contact us