Modulor Cork


Dubbelzijdige kurkscheidingswanden met een metalen frame op wielen

Geïnspireerd door de natuur

Geïnspireerd door
de natuur

De Modulor Cork is een dubbelzijdige akoestische ruimteverdeler, bestaande uit twee panelen van kurk, bevestigd op een vrijstaand metalen frame.

Elke unit is verkrijgbaar in 3 modellen en 2 maten en kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de verborgen wielen. Dankzij de wielen kunnen de units los van de muren worden geplaatst en fungeren als een functionele en aantrekkelijke rand of accent in een grote ruimte.

Om een unieke uitstraling te creëren, zijn er 7 mogelijke kurkpatronen die gecombineerd kunnen worden met verschillende kleuren geïnspireerd op de wereld van de natuur.Natuurlijk, creatief
en duurzaam

Alle kurkkleuren zijn geïnspireerd op natuurlijke elementen. Ons driekleurige patroon, PAT.07, creëert een fascinerende optische 3D-illusie die visuele dynamiek toevoegt aan het interieur. Voor wie het wat rustiger aan wil doen, zijn er verschillende natuurlijke tinten en effen patronen om uit te kiezen.

De gebogen modellen vormen een mooi contrast met de vaak rechte lijnen en scherpe randen van een typische bedrijfsomgeving, terwijl het rechte model gemakkelijk in elke ruimte past of gebruikt kan worden als verbinding tussen twee halve boogmodellen.

Verschillende modellen met hetzelfde patroon kunnen naast elkaar worden geplaatst om een grotere ruimteverdeler te creëren met een gevoel van continuïteit.


Natuurlijk, creatief en duurzaam
Modellen

Arch - Tall -
Arch - Tall
Half Arch - Tall -
Half Arch - Tall
Straight - Tall -
Straight - Tall
Arch - Short -
Arch - Short
Half Arch - Short -
Half Arch - Short
Straight - Short -
Straight - Short
Base (Arch) -
Base (Arch)
Base (Straight & Half-Arch) -
Base (Straight & Half-Arch)

Maatwerk

Poedercoatings voor frame

Corten -
Corten
Gold -
Gold
Matte Black -
Matte Black
Matte White -
Matte White

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Kurkpatronen

 -

Kurk kleuren

Kurk kleuren voor PAT.07

Een visueel aantrekkelijk biofiel element

Een visueel aantrekkelijk biofiel element

Tegenwoordig wordt kurk beschouwd als een van de meest duurzame materialen. Het is zelfregenererend, recyclebaar en volledig biologisch afbreekbaar. Als het op verantwoorde wijze wordt gewonnen, draagt de oogst niet bij aan het ontbossingsproces en is het volledig veilig voor het milieu.

Bovendien werken de textuur en kleur van kurk heel goed samen met verschillende materialen, waardoor visueel aantrekkelijke biofiele statements ontstaan.


Contact us