Natuur in volume, voor een groene levensstijl

Natuur in volume,
voor een groene levensstijl

Geconserveerd bal mos geeft een levendige kleur en textuur aan elke ruimte, terwijl ook volume wordt toegevoegd aan een plat oppervlak.

Met de hand geoogst in Europese bossen, zorgen deze mossen van de beste kwaliteit voor een groene levensstijl in uw ruimte.

Ze worden allemaal duurzaam geteeld en geconserveerd met behulp van natuurlijke glycerine en niet-giftige kleurstoffen die ook gebruikt worden voor levensmiddelen.


Biedt weergaloze akoestische absorptieprestaties

Het Bal Mos biedt de beste akoestische absorptieprestaties van gans ons assortiment geconserveerd mos. Het is zelfs beter dan sommige gespecialiseerde synthetische producten, bewezen door enkele gecertificeerde rapporten.

Als uw binnenruimte een echte verzachting nodig heeft dan moet u de keuze voor Bal Mos als een serieuze mogelijkheid beschouwen.


Biedt weergaloze akoestische absorptieprestaties
Ons kleurenbereik

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Specificaties


   Akoestiek

Ons Bal Mos biedt onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die zijn getest in overeenstemming met ISO 11654: 1997 door een gecertificeerd laboratorium in België.

Samen met u zullen we u de best mogelijke akoestische oplossing bieden, afhankelijk van uw ruimte.   Levensduur & gebruiksvoorwaarden

Geconserveerd Bal mos is 100% onderhoudsvrij: het heeft geen water, snoeien of zonlicht nodig.

Het behoudt zijn natuurlijke vorm, kleur en textuur tot 5 jaar, maar alleen als het in optimale omstandigheden wordt gebruikt:

•  Alleen binnenshuis te gebruiken

• Beperkte directe blootstelling aan zonlicht (het kan het aan, maar de levensduur is niet optimaal)

• Vermijd aanraken, vouwen, pletten enz.

• Relatieve luchtvochtigheid in de kamer tussen 20% en 80%

• Vermijd nabijheid met waterbronnen en warmtebronnen
Ball moss projecten

Project for Wisag, Dusseldorf
Project for Wisag, Dusseldorf

Projects
07/02/2019

We made Wisag's offices, a company specialized in aviation, industry and facility services, greener by integrating ball moss walls in their workspace.

Contact us