Akoestische Cork Tiles

Het concept van de Cork Tiles is om de mogelijkheid te bieden een akoestische wand te creëren met een echte aanwezigheid en diepte. Elk stuk werd ontworpen door Alain Gilles, die zijn inspiratie haalde uit het grafische en architecturale onderzoek dat in het verleden werd gedaan naar bakstenen. Alain concentreerde zich op het idee om buiten naar binnen te halen door het architecturale ritme en de symmetrie te combineren met natuurlijke, duurzame elementen.

Over de collectie

The beginning of a creative journey


Greenmood heeft zich altijd sterk gemaakt voor een duurzaam milieu en droomde er altijd al van om iets revolutionairs te brengen in de wereld van interieurdesign. Weinig wisten dat onze droom op het punt stond uit te komen met de lancering van ons nieuwe product: wandtegels van kurk.

Het idee voor kurkwandtegels spookte al jaren door het hoofd van Alain en Sadig. Ze geloofden dat de wereld klaar was voor verandering, klaar om meer duurzame en milieuvriendelijke opties in interieurdesign te omarmen. Kurk, een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal, heeft hen altijd gefascineerd en ze zagen het onaangeboorde potentieel ervan.
De reis om deze revolutionaire kurkwandtegels te maken was gevuld met toewijding, hard werken en innovatie.

Ze wilden een product dat er niet alleen mooi uitzag, maar ook tastbare voordelen bood aan de gebruikers. Het team werkte onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat de tegels gemakkelijk te installeren waren, aan te passen waren aan verschillende ontwerpvoorkeuren en, het allerbelangrijkste, milieuvriendelijk waren.


Contact us