Phonebooth-style schermen voor privé conversaties

Phonebooth-style schermen voor privé conversaties

Comma is een decoratieve akoestische wandscherm die ideaal is voor kantoorruimtes, gangen en lobby's van bedrijven. De Comma is aan de ene kant voorzien van geconserveerd mos en aan de andere kant van een keuze aan natuurlijke materialen zoals kurk en vilt. 


De Comma heeft een zwart gepoederde stalen frame en een ingebouwd handvat. Het is zowel decoratief als functioneel. Wanneer er twee bij elkaar worden geplaatst en naar buiten worden gedraaid, ontstaat er een privéruimte om te telefoneren of met een collega te praten.

Natuurlijke privacy en welzijn op kantoor

De Comma akoestische schermen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende moskleuren en kunnen worden gemengd en gecombineerd om aan elk interieurontwerp te voldoen. 


De schermen kunnen ook worden gebruikt als scheidingswanden tussen bureaus, met geluiddempende eigenschappen en esthetische privacyvoordelen. In het algemeen helpen ze stress te verminderen en welzijn te bevorderen in drukke werkomgevingen. 

Natuurlijke privacy en welzijn op kantoor
Dimensies

 -

Maatwerk

Frame Powder Coatings

Matte Black -
Matte Black

Fillings

Reindeer Moss -
Reindeer Moss
Cork -
Cork
Felt -
Felt

Reindeer Moss Colors

 -

Dubbelzijdige geluidsabsorptie

Dubbelzijdige geluidsabsorptie

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluid af te vlakken en het algemene geluid in een interieur te verminderen tot aanvaardbare decibelniveaus.


Natuurlijke geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende kwaliteiten die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.Contact us