Lichen wandpanelen met decoratieve afwerking

Lichen wandpanelen met decoratieve afwerking

De Hyphen is een plat, rechthoekig wandpaneel bedekt met geconserveerd Lichen. Het mos is verkrijgbaar in verschillende tinten voor contrasterende decoratieve arrangementen. Bij elk product kan worden gekozen tussen een afwerking met kurk of met vilt, dat helemaal bovenaan het verticaal uitgelijnde paneel te zien is. 


De Lichen bedekte schermen hebben uitstekende akoestische eigenschappen en belichamen de visuele werking van de natuur. Ze zijn perfect voor plaatsing in kantoorruimtes, vergaderzalen, gangen en commerciële lobby's. Dimensies

 -

Maatwerk

Frame Powder Coatings

Matte Black -
Matte Black

Fillings

Reindeer Moss -
Reindeer Moss
Cork -
Cork
Felt -
Felt

Reindeer Moss Colors

 -

Naturelijke geluidsdemping

Naturelijke
geluidsdemping

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluid te verminderen en het algemene geluid in uw interieur te verminderen tot aanvaardbare decibelniveaus. 

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluid af te vlakken en het algemene geluid in een interieur te verminderen tot aanvaardbare decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerd mos biedt geluidsabsorberende kwaliteiten die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.


Contact us