Lichen wandpanelen met decoratieve afwerking

Lichen wandpanelen met decoratieve afwerking

De Hyphen is een plat, rechthoekig wandpaneel bedekt met geconserveerd Lichen. Het mos is verkrijgbaar in verschillende tinten voor contrasterende decoratieve arrangementen. Bij elk product kan worden gekozen tussen een afwerking met kurk of met vilt, dat helemaal bovenaan het verticaal uitgelijnde paneel te zien is. 


De Lichen bedekte schermen hebben uitstekende akoestische eigenschappen en belichamen de visuele werking van de natuur. Ze zijn perfect voor plaatsing in kantoorruimtes, vergaderzalen, gangen en commerciële lobby's. Van de vloer tot het plafond

Hyphen panelen kunnen ook aan het plafond worden opgehangen. Door een speciaal draadbevestigingssysteem van vloer tot plafond. Het paneel kan vrijwel overal naar keuze worden geplaatst. Dit maakt het ideaal voor gebruik als kantoorafscheiding en privacy scherm. Op speciaal verzoek kan het mos aan beide zijden van het paneel worden bevestigd, waardoor vanuit elke hoek een prachtig groen aanzicht ontstaat. 


Van de vloer tot het plafond
Dimensies


Maatwerk

Powder coating frame finishes

Matte Black
Matte Black

Fillings

Reindeer Moss
Reindeer Moss
Cork
Cork
Felt
Felt

Reindeer Moss colors


Naturelijke geluidsdemping

Naturelijke
geluidsdemping

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluid te verminderen en het algemene geluid in uw interieur te verminderen tot aanvaardbare decibelniveaus. 

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluid af te vlakken en het algemene geluid in een interieur te verminderen tot aanvaardbare decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerd mos biedt geluidsabsorberende kwaliteiten die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.


Contact us