In het oog springende ontwerpopties

In het oog springende
ontwerpopties

De “Angled Pillars” zijn een reeks driedimensionale met mos bedekte blokken die aan binnenmuren kunnen bevestigd worden.

De blokken spelen in op percepties en trakteren bezoekers op een door de natuur geïnspireerde optische illusie. De “Angled Pillars” voegen een driedimensionale dynamiek toe aan een binnenmuur die zowel visuele interesse als akoestische aantrekkingskracht creëert.

Mix en match de Angled Pillar-serie met de Pillar-serie om nog meer interesse voor een ruimte op te wekken.


Natuurlijke composities die inspelen
op de perceptie

De met mos bedekte blokken zijn perfect voor grote ruimtes, waaronder lobby's, wandelgangen, open kantoren, wachtkamers, tentoonstellingsruimtes, enz.

Ze dempen het geluid, inspireren tot ontspanning en vormen een naadloze natuurlijke compositie om eender welke bedrijfsomgeving te verbeteren.

Het gebogen deel van het blok is bedekt met mos, wat een natuurlijk geluid absorberend materiaal is. Deze akoestische eigenschappen verminderen de scherpte van geluiden, waardoor een harmonieuzere sfeer ontstaat die bevorderlijk is voor focus en kalmte.


Natuurlijke composities die inspelen  op de perceptie
DimensiesMaatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal
Cortenstaal
Goud
Goud
Matzwart
Matzwart
Matwit
Matwit

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos
Bal Mos
Geniet van natuurlijke  acoakoestische voordelen

Geniet van natuurlijke
acoakoestische voordelen

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.