Georiënteerde  balans

Georiënteerde
balans

Een combinatie van volheid en leegte. Het “Tail” concept - met zijn volle ring in een lege ring met daarboven een rechte lijn - wekt de indruk van mobiliteit zonder de complexiteit om gelinkt te worden aan een mobiele structuur.

Het is ontworpen om aan het plafond te hangen en kan in verschillende aantallen en combinaties gebruikt worden om een grote lege ruimte elegant te vullen. De metalen stang geeft een gevoel van oriëntatie en geeft drama en persoonlijkheid aan deze kenmerkende toepassing.


Verbonden met
het plafond

“Tail” kan in verschillende hoeken en hoogten geplaatst worden, zodat architecten en ontwerpers hun eigen speelse visie kunnen invullen. De kabel die aan de bovenkant van de cirkels is geplaatst, ondersteunt het totale gewicht, terwijl de kabel die is verbonden met de staart de hoek bepaalt.

De dubbelzijdige binnenste cirkel is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan geconserveerde planten en kleurrijke mossen.

Het met mos bedekte element helpt omgevingsgeluid te absorberen waardoor het totale geluid in een interieur vermindert. Dit draagt bij aan een vrediger en rustiger sfeer.


Verbonden met het plafond
Dimensies

 -


Maatwerk

Afwerking poedercoating frame

Cortenstaal  -
Cortenstaal
Goud -
Goud
Matzwart -
Matzwart
Matwit -
Matwit

Matte Grey -
Matte Grey
Matte Blue -
Matte Blue
Sparkling Green -
Sparkling Green
Sparkling Red -
Sparkling Red
Sparkling Burgundy -
Sparkling Burgundy

Vullingen

Rendiermos (Korstmos)  -
Rendiermos (Korstmos)
Bal Mos -
Bal Mos
Forest -
Forest

Velvet Leaf -
Velvet Leaf

Reindeer Moss Colors

 -

Ball Moss Colors

Lush (GBM1) -
Lush (GBM1)
Wild (GBM5) -
Wild (GBM5)
Omgevingsgeluid van bovenaf absorberen

Omgevingsgeluid van bovenaf absorberen

Eenmaal geplaatst in een zakelijke omgeving, helpen deze producten omgevingsgeluid te egaliseren en het algehele geluid in een interieur te verlagen tot acceptabele decibelniveaus.

Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluiddempende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.

Contact us